Сватбените рокли на Лейди Гага

Откакто Лейди Гага и актьорът Тейлър Кини официално обявиха годежа си, целият моден свят си задава един-единствен въпрос – в каква рокля ще се омъжи ексцентричната певица?

Тъй като Гага е от звездите, чийто стил трудно можем да опишем с една дума и експериментите са нейно второ Аз, надали някой може да познае с каква точно рокля ще мине по пътеката към олтара. Дали ще остане вярна на себе си, избирайки нещо скандално (не рокля от месо, надявам се!), или пък за големия си ден ще избере класиката? 
Този въпрос задават от Women’s Wear Daily на някои от най-известните дизайнери в модата в момента, като ги молят да скицират роклята-мечта, в която виждат певицата на нейната сватба. В предизвикателството се включват Дона Каран, Карл Лагерфелд, Александър Уанг и куп други творци, които създават интересни интерпретации на стила на Гага, коя от коя по-ефектни. 
“Всичко се свежда до моята половинка. Все още не съм се замисляла за нещо специфично, което ще облека, но каквото и да е то, ще бъде заради него,” казва самата Гага, относно тоалета си за сватбения ден. 
В кой от дизайните виждате вие Лейди Гага на нейната сватба? 

Карл Лагерфелд за Chanel

Карл Лагерфелд за Chanel
Даян Фон Фюрстенберг
Дона Каран
H&M
Моник Люлие
Никол Милър
Ребека Минкоф
Рийм Акра
Александър Уанг за Balenciaga
Бибу Мохапатра
Карол Лим за Opening Ceremony
Charles Youssef
Алберта Ферети
Calvin Klein
Албер Елбаз за Lanvin