Кои снимки не видяхме и още детайли, останали зад кадър от фотосесията на Кейт Мидълтън за рождения й ден

Разкриваме кои рокли са вдъхновили визиите на Кейт, какви кадри остава да видим и какво друго се е случило на фотосесията, за което не разбрахме.

В края на миналата седмица Кейт Мидълтън навърши 40 години, а за повода тя сподели три красиви нови портрета, дело на Паоло Роверси. Сега той разкрива какво не разбрахме за фотосесията първоначално.

Кралското семейство разкри три прекрасни нови кадъра на Кейт Мидълтън за 40-ия й рожден ден

Всяка снимка показва различна страна на херцогинята

Ясна е разликата между трите кадъра – първият е най-типичен за репертоара на кралското семейство и показва нейната “царствена зрялост, която надхвърля възрастта й”, както я описва Роверси. Вторият показва по-бляскавата и позната ни от публичните събития страна на Кейт. Накрая третата снимка изобразява нейната искрена и безгрижна страна, която често остава скрита зад протоколите.

Принц Уилям и децата са избрали един от кадрите

Точно заради характера на последния портрет той е бил избран от принц Уилям и децата. Те са имали думата кой да е финалният трети кадър, който да бъде споделен на рождения ден на Мидълтън, и са посочили познатия и обичан образ на усмивката на Кейт.

Предстои да бъдат разкрити още кадри

Трите портрета, които бяха споделени, несъмнено бяха красиви, но със сигурност няма да са последните, които ще видим от фотосесията. Роверси разкри, че има още една отделна част от кадрите, които показват Мидълтън да танцува.

“Накрая исках да направя няколко снимки в движение, затова с нейната прекрасна широка пола я накарах да танцува пред камерата ми и тя вмъкна малко валц и рок движения”, разкри фотографът.

Роклите, които Кейт облече, са вдъхновени от някои от новите модели на Alexander McQueen

Създадени от Сара Бъртън и вдъхновени от последните колекции на Сара Бъртън за Alexander McQueen – такива бяха и трите визии, с които Кейт позира. За направата на всяка рокля са използвани рециклирани материали.

Сара Бъртън разказва за това какво е да твори за Alexander McQueen

Вижте как са изглеждали оригиналните дизайни:

Кейт Мидълтън на 40 и 40 от най-добрите й тоалети до сега