Клои Кардашиян потвърди, че е бременна

Клои Кардашиян използва социалната мрежа Instagram, за да потвърди, че е в очакване на първата си рожба.

От няколко месеца се знае, че риалити звездата е бременна, но до днес тя не коментира темата и доста умело прикриваше наедряващото коремче с различни тоалети. До днес! Клои сподели кадър на корема си, който заедно с приятеля си Тристан Томпсън са обгърнали с ръце. Посланието под снимката обаче беше това, което очарова всички. 33-годишната Кардашиян благодари на своята половинка за “най-голямата осъществена мечта”.

Клои Кардашиян издаде тайната на перфектната си кожа

Ето какво написа бъдещата майка:
“Най-голямата ми мечта се сбъдна! Ще си имаме бебе! Толкова време чаках и се чудех, но Бог през цялото време е имал план. Знаел е какво прави. Просто трябваше да му се доверя и да бъде търпелива. Понякога не мога да повярвам, че нашата любов създаде живот! Тристан, благодаря ти, че ме обичаш по начина, по който го правиш! Благодаря ти, че се държиш с мен като с кралица! Благодаря ти, че винаги ме караш да се чувствам красива! Най-вече ти благодаря, че ме правиш майка! Правиш това преживяване по-вълшебно, отколкото някога съм си представяла! Никога няма да го забравя! Благодаря ти, че ме правиш толкова щастлива, любов моя! Благодаря на всички за любовта и позитивните послания!”

Клои Кардашиян показа любимите си упражнения за дупе

Клои допълни, че нарочно е мълчала за бременността си. Тя е искала възможно по-дълго време да се радват на новината в тесен кръг. В момента фамилията е в очакване на три бебета. Освен Клои, бременна е и Кайли Дженър, която очакваме скоро да обяви новината, а Ким Кардашиян ще стане майка за трети път, благодарение на сурогатна майка.