Клои Кардашиян издаде тайната на перфектната си кожа

Тя има перфектна и свежа кожа, за която жените мечтаят с години. Клои Кардашиян обаче не е сред срамежливите и не се притеснява да разкрие тайната на страхотната си визия.

Оказва се, че голяма част от ритуалите й за красота са доста лесни, евтини и едновременно достъпни дори за нас, простосмъртните. “Покривам лицето си с масло всяка вечер”, разкрива 32-годишната риалити звезда. “Обичам комбинация от масла, витамин Е, като слагам и околоочен крем. Всички тези неща са супер евтини и могат да се намерят във всеки козметичен магазин или аптека”, казва Клои.

“За мен това, което е най-добро против стареенето на кожата, е хидратацията. Пиенето на много вода е задължително”, категорична е Кардашиян и разкрива една любопитна част от ритуала й за красота, на която много жени не обръщат внимание. “Също така използвам слънцезащитни продукти всеки ден, особено за ръцете. Ръцете са винаги на слънце, така че възрастта личи най-много при тях. Аз държа слънцезащитни лосиони във всички мои автомобили, ако съм забравила да взема. Когато слънцето огрява ръцете ми, докато шофирам, слагам повече крем”.

Изненадващо, но Клои не залага на скъпи процедури за лице. Дори наскоро тя за първи път посети козметичния салон, където й премахват мъртвия слой клетки на кожата на лицето с лазер. Това обаче струва доста скъпо и тя не остава особено доволна. А е дала четирицифрена сума в долари.

Клои се подлага на процедурата малко преди почивката й в Куба, а това се оказва голяма грешка. Тъй като кожата й е съвсем нова и твърде чувствителна, се налага тя непрекъснато да носи шапки и да се събразява с времето навън. “Това е толкова травмиращо. Изглеждах налудничаво. Кожата ми определено се влоши, преди да започне да изглежда добре”, казва Клои.