Кайли Дженър е бременна с момиче

Кайли Дженър очаква момиченце от приятеля си Травис Скот. Първородното дете на двойката трябва да се появи на бял свят през февруари.

Самият татко се е похвалил с новината пред приятели преди два месеца. “Всички са много развълнувани, особено бъдещите родители. Новината наистина е изненадваща, имайки предвид че преди да срещне Травис, Кайли не беше готова за сериозна връзка”, разкрива близък до двойката. Самата Дженър не искала да се разчува за бременността. Именно това е и причината тя да публикува стари свои фотоси в социалните мрежи, но това не остана незабелязано от феновете й.

Кайли Дженър с тежки комплекси заради устните си

Самата Кайли преди време заяви, че когато реши да става майка, ще преустанови присъствието си в онлайн средите и ще се отдаде напълно на семейството си. “Когато имам вече дете, няма да бъда част от Instagram. Най-вероятно ще изтрия профила си и просто… не знам, ще изживея живота си. Много ми се иска да имам семейство и да построя своя собствена къща и ферма в каньона в Малибу, където да отгледам децата си. Иска ми се да изхвърля някъде телефона си и да започна да живея”, сподели брюнетката.

Кайли Дженър с убийствена фотосесия за COMPLEX

Това обаче не беше възприето сериозно, тъй като малката Дженър е едва на 20 години и е във връзка с рапъра Травис Скот от пет месеца, малко след като скъса с друг изпълнител – Тайга. Самият той също не пропусна да коментира новината, за което по-късно съжали. “Не, това е моето дете”, написа рапърът като коментар на споделена в Snapchat снимка, която скоро след това изтри.

Ето точно колко струва ежедневният грим на Кайли Дженър

Някои пък заподозряха, че Кайли е сурогатната майка, която износва бебето на сестра си Ким Кардашиян. Засега обаче няма никакво потвърждение на информацията. Близки до семейството на Кайли разкриват, че майка й Крис и сестрите й са изключително загрижени за нея, защото мислят, че е много наивна и твърде рано да става майка.