Ким се отказа от Седмицата на модата в Париж

Ким Кардашиян Уест заяви, че няма да присъства на започналата снощи Седмица на модата в Париж.

Риалити звездата все още помни ужаса, който трябваше да преживее миналата година, когато въоръжени мъже я нападнаха и ограбиха в собствената й хотелска стая във френската столица. По-късно Ким споделя, че е мислела, че ще я изнасилят, но се е разделила с уплаха и с диамантени бижута на стойност 10 милиона евро. “В този момент бях само по прозрачна дантелена риза и най-много от всичко се страхувах да не ме изнасилят”, сподели риалити звездата.

Арестуваха 16 души за нападението на Ким Кардашиян

След инцидента Ким, която беше известна с постоянното си присъствие в социалните мрежи, се скри от обективите за месеци наред. Запознати пък разкриха, че искала да спре участието си в риалити телевизията в името на спокойствието и безопасността на семейството си. Това обаче се оказа невъзможно заради договорите, които е подписала. Скоро след това, тя се завърна на обществената сцена, но винаги е придръжавана от двойно повече охрана от преди инцидента.

Нейната сестра – Кендъл Дженър, която бе заедно с нея в Париж по време на обира миналата година, също няма да присъства на модното събитие. Единствено най-голямата сестра във фамилията – Кортни Кардашиян, ще присъства на ревютата, които ще продължат до 3 октомври.