Ким Кардашиян: Страхувах се да не ме изнасилят

Ким Кардашиян проговори за шокиращия инцидент, който претърпя по време на пътуването й до франция.

Риалити звездата бе заплашена от въоръжени мъже и ограбена. “Бях в леглото си, когато чух трополене по стълбището. Скочих, грабнах телефона си, за да позвъня на своя бодигард, но в това време бандитите нахлуха в стаята и ми взеха телефона. В този момент бях само по прозрачна дантелена риза и най-много от всичко се страхувах да не ме изнасилят“, риалити звездата.

Тя разкрива, че мъжете са вързали ръцете и краката й с тиксо, оставили са я в банята и я заключили. Тя обаче започнала да крещи с молба да не я убиват, тъй като има две деца. Това очевидно изнервило крадците, тъй като влязли и запушили устата й.

Мъжете отмъкнали бижута на стойност на милиони евро, като сред тях бил и годешния пръстен на Ким. Когато взели каквото търсили, те напуснали стаята на звездата.

С доста усилия Кардашиян успяла да се измъкне от тиксото, да се добере до балкона и да извика за помощ. Нейният приятел – Симон Харуши чул воплите й и веднага повикал личния ѝ телохранител, както и полицията.

След като са снети показанията на Ким, тя се качила на първия самолет за Ню Йорк и се прибрала при съпруга и децата си, които я очаквали на летището. Има спекулации, че обирът е работа на вътрешни хора. Засега не са установени крадците и все още се води разследване.

Цялата фамилия на Ким е плътно до нея. Нейният съпруг Кание Уест дори е отменил следващите концерти от турнето си Life of Pablo, за да бъде до своята половинка. Кардашиян е била посетена в дома си и от най-близките й приятели, които също се притеснили за състоянието й.