Арестуваха 16 души за нападението на Ким Кардашиян

16 души са били арестувани за обира на риалити звездата Ким Кардашиян по време на Парижката седмица на модата миналата година.

През октомври брюнетката беше нападната в хотела си в Париж. Тя бе завързана, а всичките й бижута и вещи на стойност 9,5 млн. долара, бяха откраднати. Преди броени дни Ким най-сетне проговори за случая в риалити предаването си. Тя сподели, че през цялото време се е страхувала да не бъде убита от нападателите. “Нямах път за бягство. Толкова се разстройвам, когато мисля за това”, каза през сълзи Кардашиян.

След инцидента звездата, която беше известна с постоянното си присъствие в социалните мрежи, се скри от обективите. Запознати пък разкриват, че Ким е искала и да приключи с риалити телевизията в името на спокойствието и безопасността на семейството си. На този етап обаче това не може да се случи заради договорите, които е подписала.

Крадците са арестувани в понеделник, като повечето са били на възраст около 50 години, а най-възрастният е на 72 години. Те са заловени след извършени ДНК тестове, които показали, че именно те са извършителите. “Една от ДНК пробите е на известен на полицаите престъпник, съден за грабежи и други престъпления”, съобщиха от френската полиция.