Киара Ферани дарява хонорара си от Санремо

Точно така, Киара Ферани сподели, че ще дари хонората си като co-host на Санремо и че благотворителният й ангажимент ще окаже сериозно влияние върху участието й в събитието. Носейки тениска с лозунга „Girls supporting Girls“, Киара обяви решението чрез социалните си мрежи, разбира се.

Не е уточнена точната сума на дарението, но вече се знае, че парите са постъпили изцяло в националната асоциация за борба с насилието над жени във всичките му тревожни форми. „Горда съм да съобщя, че дарих целия хонорар от участието си във фестивала Санремо на асоциацията „DIRE““, обяви 35-годишната звезда в Instagram.

Киара Ферани определи всички жени като истински „героини“

Организацията управлява над 100 центъра за борба с насилието и повече от 60 приюта в цяла Италия.

„Съгласих се да бъда co-host, защото искам да запозная италианската общественост с тези проблеми. Все още не знам как ще засегна темата, дали ще проведа монолог или друг тип разговор, но когато споделих идеята си с Амадеус, той веднага прояви усложливост, щедрост и гостоприемност и мисля, че ще ме накара да се почувствам комфортно по време на пресконференцията, провеждаща се през последните няколко часа в сърцето на Милано.“

Инфлуенсърката разкри, че е била жертва на психологически тормоз

„Разбираш го по думите, по отношението, когато осъзнаеш, че един мъж иска да решава вместо теб. В началото не осъзнавах, че имам предвид връзката, която имах преди Федец. Сякаш отношението на определени мъже се намира за нормално. Казваш си: „О, той е ревнив, той се държи с мен като с негова собственост. Вместо това трябва да установяваме тези малки знаци, за да си кажем: Не заслужавам това.“ Сега съм щастлива, че говорим по темата, всъщност, първо искам да говоря точно за това“, споделя Киара.

Битка, за която тя винаги се е борила и която днес иска да доведе до възможно най-много хора в най-популярното национално шоу в телвизионната програма, следена от разнородна аудитория от всички възрасти. Със сигурност много различна от тази, която използва за взаимодействие в социалните мрежи и далеч от основния й бизнес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тайната на перфектните устни според Киара Ферани