Тайната на перфектните устни според Киара Ферани

Моден инфлуенсър от години, успешен предприемач и все по-ясно изявен гуру на красотата, готов да разкрие своите тайни за истинския ПРО грим, това е тя! Киара Ферани, родена през 1987 г., притежава хиляди творчески аспекти и може да ги видим всички в Instagram, където между работните агажименти и различните моменти със семейството и съпруга й Федец, определено не липсват идеи на тема красота.

Всъщност именно тя разкри на последователите си как да постигнат контурирането на устните, с което инфлуенсърката ни впечатлява от известно време.

След временната пауза по повод пътуването й до Йордания със стари приятели, медийният предприемач избра да прекара седмицата със семейството си – заедно с децата, родното семейство, включително сестрите Валентина и Франческа.

Всъщност тя организира пътуване с тях до Кремона, градът, в който е родена и израснала, преди да се премести в Милано. И въпреки натовареното си ежедневие, тя успя да отдели няколко минути, за да покаже на последователите си бърз урок по гримиране.

Урок по контуриране на устни с Киара Ферани

За най-важните поводи 35-годишната звезда разчита на своя доверен гримьор Мануеле Мамели, но за ежедневието си тя вече си е откраднала всеки детайл за това как най-добре да възпроизведе своя емблематичен грим.

Киара Ферани реши да сподели тайната си с всички онези, които я следват в Instagram. След основата и хайлайтъра, гримът върху устните няма как да липсва, особено специалното контуриране със сигурност не остава на заден план.

Наричана още „грим над устните“, тази техника се опитва да заблуди окото благодарение на използването на сенки и светлини, които правят устните смели и изпъкнали.

Първата и основна стъпка е да използваме молив за устни, малко по-тъмен от естествения им цвят, с който да ги очертаем, като внимаваме леко да излезем умишлено над естествената им линия. Това е тази първа стъпка, която ще направи устните ни по-широки и по-големи.

След това Киара предлага две други стъпки, които прилага всеки ден. Първо – нанасянето на червило с кремообразна текстура и розов nude цвят, с който запълва усните, и комбинира с молива. И накрая, разбира се, нанасянето на розов, плътен и сияен гланц за устни, който ще смеси всички продукти, правейки устните да изглеждат хармонични и естествени. Такива, каквито винаги сме си мечтали да бъдат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Полата на Киара Ферани е достъпна за всеки