Звезди : Горещи новини16 ЯНУАРИ 2023

Киара Ферани дарява хонорара си от Санремо

Инфлуенсърката обяви в социалните мрежи решението си да подкрепи националната мрежа срещу насилието над жени „DIRE“, като дари паричното възнаграждение от участието си във фестивала.

Точно така, Киара Ферани сподели, че ще дари хонората си като co-host на Санремо и че благотворителният й ангажимент ще окаже сериозно влияние върху участието й в събитието. Носейки тениска с лозунга „Girls supporting Girls“, Киара обяви решението чрез социалните си мрежи, разбира се.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Не е уточнена точната сума на дарението, но вече се знае, че парите са постъпили изцяло в националната асоциация за борба с насилието над жени във всичките му тревожни форми. „Горда съм да съобщя, че дарих целия хонорар от участието си във фестивала Санремо на асоциацията „DIRE““, обяви 35-годишната звезда в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Киара Ферани определи всички жени като истински „героини“

Организацията управлява над 100 центъра за борба с насилието и повече от 60 приюта в цяла Италия.

„Съгласих се да бъда co-host, защото искам да запозная италианската общественост с тези проблеми. Все още не знам как ще засегна темата, дали ще проведа монолог или друг тип разговор, но когато споделих идеята си с Амадеус, той веднага прояви усложливост, щедрост и гостоприемност и мисля, че ще ме накара да се почувствам комфортно по време на пресконференцията, провеждаща се през последните няколко часа в сърцето на Милано.“

Инфлуенсърката разкри, че е била жертва на психологически тормоз

„Разбираш го по думите, по отношението, когато осъзнаеш, че един мъж иска да решава вместо теб. В началото не осъзнавах, че имам предвид връзката, която имах преди Федец. Сякаш отношението на определени мъже се намира за нормално. Казваш си: „О, той е ревнив, той се държи с мен като с негова собственост. Вместо това трябва да установяваме тези малки знаци, за да си кажем: Не заслужавам това.“ Сега съм щастлива, че говорим по темата, всъщност, първо искам да говоря точно за това“, споделя Киара.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от FEDEZ (@fedez)

Битка, за която тя винаги се е борила и която днес иска да доведе до възможно най-много хора в най-популярното национално шоу в телвизионната програма, следена от разнородна аудитория от всички възрасти. Със сигурност много различна от тази, която използва за взаимодействие в социалните мрежи и далеч от основния й бизнес.

Битка, за която тя винаги се е борила и която днес иска да доведе до възможно най-много хора в най-популярното национално шоу в телвизионната програма, следена от разнородна аудитория от всички възрасти.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тайната на перфектните устни според Киара Ферани

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Били Айлиш с актьорски дебют в „The Swarm“
Горещи новини23 МАРТ 2023

Били Айлиш с актьорски дебют в „The Swarm“

Певицата направи своя дебют като актриса в проект на Amazon Prime.

Гуинет Полтроу на съд след ски инцидент
Горещи новини23 МАРТ 2023

Гуинет Полтроу на съд след ски инцидент

Актрисата присъства в съдебната зала в Парк Сити, Юта, тъй като е блъснала човек, карайки ски.

Ед Шийрън по-откровен от всякога
Горещи новини23 МАРТ 2023

Ед Шийрън по-откровен от всякога

Първите кадри от „The Sum of It All“, интимният документален сериал, в който звездата разкрива всичко за себе си, са факт.

Селена Гомес в очарователна булчинска рокля
Горещи новини23 МАРТ 2023

Селена Гомес в очарователна булчинска рокля

Бяла, разбира се, много романтична, с корсаж и нежно деколте, сватбената рокля на звездата от „Only Murders In The Building“ ни размекна.