Кайли Дженър с убийствена фотосесия за COMPLEX

Кайли Дженър засне убийствена фотосесия за сп. COMPLEX, в която показа сексапил, на който дори по-големите й сестри биха завидели.

19-годишната риалити звезда в последните години промени коренно визията си и до последно се кълнеше, че няма корекции по себе си, а залага на някои трикове, с които устните, гърдите и дупето й да изглеждат доста по-обемни. Ето, че тя за първи път признава, че има филъри в устните си.

Устните ми са били проблем през целия живот. Някога имах едно гадже, с което се целувахме, а той изведнъж спря, за да ми каже, че е останал изненадан, че се целувам толкова добре, когато имам толкова тънички устни. Беше много грубо от негова страна и затова се принудих още на 17 да си направя временна корекция в тях. В началото изглеждаха доста големи, особено от едната страна, но след това спаднаха и пак отидох, за да ги коригирам. Тогава прекалих и беше много болезнено”, признава днес Кайли, която създаде собствена марка червила.

Пред сп. COMPLEX, малката Дженър влиза в ролята на анимационен герой, за да олицетвори нереалния свят, в който е израснала и благодарение на който се превърна в такава голяма медийна звезда. Вижте кадрите!