Кайли Дженър и Tyga се разделиха

Кайли Дженър и Tyga са се разделили, гръмнаха медиите отвъд Океана.

Раздялата между риалити звездата и рапъра е била “внезапна и груба”, твърди TMZ. Приближени до 18-годишната красавица разкриват, че тя е сложила край на отношенията им заради “нещо, което Тайга направи”.

Двамата скъсали в четвъртък, веднага след като Кайли пристигнала в Лос Анджелис след пътуване до Австралия. Пристигането й съвпаднало с 26-тия рожден ден на рапъра и тя не придружила своя любим на партито му същата вечер. На купона са присъствали рапъра A$AP Rocky, Уиз Калифа, Джейми Фокс и Лео ДиКаприо, но нито един от клана Кардашиян-Дженър не се е появил. Феновете веднага отбелязаха нейното отсъствие не само на празненството, но и от социалните медии, където тя не поздрави приятеля си.
“Те си дадоха почивка”, завява приближен до двойката. “Допреди седмица двамата говориха, че нещата между тях са “завинаги”, но всичко се обърка в последните дни. Кайли иска време за себе си. Tyga обаче не се предава, тъй като смята, че това е неговата една-единствена дама”, обясняват приятели до изпълнителя. Те допълват, че “той е опустошен” и не иска да прави нищо.