Изненада! Лейди Гага е сгодена

Поп звездата Лейди Гага и мениджърът Крисчън Карино са се сгодили тайно през лятото, гръмнаха медиите зад Океана.

31-годишната певица е казала “Да” на своята половинка, след като Карино е поискал ръката й от баща й. Засега двойката е отложила плановете си за сватба, заради влошеното здравословно състояние на Гага. Припомняме ви, че носителката на “Grammy” страда от Фибромиалгия – хронично заболяване, причиняващо мускулни и ставни болки, както и силна умора. То е причина певицата да слезе от сцената в края на годинита, както и да отложи европейските си концерти от турнето “Joanne”.

Лейди Гага си връща добрата форма

Гага и Карино разкриха пред света, че са заедно през февруари, когато бяха забелязани да се целуват преди нейното изпълнение по време на Super Bowl в Текссас. Тогава източник пред US Weekly заяви, че връзката им е доста сериозна и двамата са много щастливи от този факт.

Преди да започне да излиза с Карино, изпълнителката беше сгодена за актьора Тейлър Кини. Двамата се разделиха през лятото на 2016 г. след 5-годишна връзка. Тогава Гага сподели с феновете си, че вярва, че с Кини са “сродни души”, но натовареният им график налага да си вземат почивка.

От своя страна Крисчън Карино е имал връзка със звездата от сериала “Живите мъртви” Лорън Коен.