Изненада! Кайли Дженър стана майка

Кайли Дженър е станала майка на момиченце на 1 февруари. Риалити звездата сама сподели щастливата новина с феновете си в социалните мрежи.

Младата майка публикува и видео, което проследява цялата й бременност – най-щастливите моменти, прегледите при лекаря, тайното й бебешко парти, раждането на детето, на което присъстват бащата Травис Скот и майка й Крис Дженър. Вижда се дори новороденото.

Ето точно колко струва ежедневният грим на Кайли Дженър

Във видеото, дълго 11 минути и 32 секунди, за първи път се вижда и бебето на сестра й Ким, което бе родено от сурогатна майка. С това Кайли слага край на всички слухове, които се породиха по време на бременността й и факта, че тя се скри от света. Имаше безброй догатки – от това, че Кайли не е бременна, до това, че тя е сурогатната майка, износила детето на Ким. Новината за бременността на брюнетката стана известна през септември, но нито един от двамата родители, нито близките им не проговориха за това.

Кайли Дженър с убийствена фотосесия за COMPLEX

До днес, когато малката Дженър използва социалната мрежа, за да обясни на своите фенове защо е решила да се скрие от света:

“Съжалявам, че ви държах в неведение по време на всички тези предположения. Разбирам, че сте свикнали да показвам всичко от себе си. Бременността ми е нещото, което избрах да не показвам на света. Трябваше да се подготвя за тази нова роля в живота си по най-позитивния, спокоен и здравословен начин, който знам. Нямаше момент, нямаше платено разкритие, което да съм планирала. Знаех, че бебето ще почувства всеки стрес и всяка емоция, затова реших да го направя по този начин за моя малък живот и за нашето щастие. Оценявам това, че приятелите ми и най-вече семейството ми ми помогнаха да направя този специален момент възможно най-личен. Моето красиво и здраво момиченце се появи на 1 февруари и просто нямах търпение да ви споделя тази блгаословия. На седмото небе съм от щастие! Благодаря ви за разбирането”, сподели риалити звездата.

Сестрата на Кайли – Клои, която също очаква своето първо дете, сподели кадър на двете, пъчещи бременни коремчета. Вижте снимки в галерията!