И на Оскарите имаше среща на бившите

След историческото “събиране” на Брад Пит и Дженифър Анистън на наградите “Златен Глобус”, подобен сценарий се разигра и на Оскарите.

Явно през този награден сезон срещите на звездни бивши ще са важна сюжетна линия в светския живот.

Този път, става дума за Рене Зелуегър и Брадли Купър. Актьорите, които имаха връзка близо три години, се поздравиха сърдечно на снощната церемония. Рене и Брадли се влюбиха на снимките на общия си филм “Случай 39” през 2009-та, но се разделиха през 2011-та година. И макар отношенията им очевидно да бяха сериозни, никой от двамата така и не проговори публично за връзката.

Срещата с Брадли Купър не беше най-емоционалният момент за Рене в нощта на Оскарите. Актрисата триумфира на церемонията, печелейки приза в категория най-добра актриса в главна роля за “Джуди”. Прочетете още за победителите на Оскари 2020.

Оскари 2020: Без уау-момент на червения килим

За Брадли Купър пък това е вторият случай този месец, в който му се дава шанс да прояви дипломатичност и да покаже, че перфектно владее екс-етикета.

Миналата седмица, актьорът от “Роди се звезда” се натъкна на майката на детето си Ирина Шейк и усмихнат позира заедно с нея. Добронамереният жест идва насред съдебната битка на Брадли и Ирина за попечителството на 2-годишната им дъщеря Леа. Когато си звезда обаче, доброто възпитание задължава.

А и не само тогава!