Ирина Шейк и Брадли Купър се снимаха прегърнати на парти

След като семейството им се разпадна, Ирина Шейк и Брадли Купър се мъчат все пак да запазят добрия тон.

Срещата им на партито след наградите BAFTA беше истинско показно за това как се запазва хладнокръвие в присъствие на бившия/ бившата след тежка раздяла. И то в разгара на битката за попечителството на дъщеря им!

Макар да личи, че са напрегнати, те дори се съгласиха да се снимат заедно. Бившите влюбени са приели да позират за снимка с Едуард Енинфъл, главен редактор на британския Vogue.

Ирина изглежда неособено щастлива от срещата, Брадли пък се е опитал да скрие смущението си зад леко изкуствена усмивка. Рекламата за британския Vogue обаче е стопроцентово успешна – 25 000 лайка за по-малко от денонощие.

Под снимката фенове се завтекоха да питат дали Ирина Шейк и Брадли Купър не са се събрали отново, но истината е, че нищо подобно не се случва.

В момента двамата водят спор за попечителство, като Ирина иска да се премести за постоянно в Ню Йорк и да вземе със себе си 2-годишната Леа. Брадли обаче предпочита да остане да живее в Лос Анджелис заради кариерата си и това е довело до трус в отношенията между бившите партньори. Пореден, ако съдим по разказите на техни приятели. Близки до разпадналата се двойка твърдят, че цялата връзка на красивата рускиня и холивудския актьор била белязана от поредица раздели и събирания и че двамата били по-скоро нещастни заедно.