И Дженифър Гарнър се върна при бившия

Малко след като Бен Афлек и Джей Ло предизвикаха съмнения, че могат да се съберат отново, Дженифър се върна при бившия си.

Според медиите отвъд Океана актрисата се е събрала с бизнесмена Джон Милър, с когото тя скъса преди година. “Джен и Джон са отново заедно. Всичко започна преди няколко седмици”, твърди източник на Us Weekly.

Двамата бяха заедно за две години, като отношенията им започнаха малко след финализирането на развода с Бен Афлек. През цялото време двойката поддържаше нисък профил и рядко виждахме снимки на бизнесмена и актрисата заедно. Въпреки това според близките на Гарнър, двамата са си пасвали много добре и единствената причина за раздялата им през 2020 година бе, че Джон е искал да се ожени, а Дженифър не се чувствала готова да предприеме сериозната стъпка след развода.

Дженифър Гарнър за развода с Бен Афлек

Разбира се, веднага потребителите онлайн се запитаха дали е съвпадение, че напоследък Бен прекарва повече време с бившата си Дженифър Лопес, откакто тя се раздели с Алекс Родригес, и дали това ще възвърне любовта между и тази екс двойка – предстои да разберем.

Бен Афлек и Дженифър Лопес отново се срещат