Дженифър Гарнър за развода с Бен Афлек

“Не беше най-трудното да премина през развода, когато съм в центъра на вниманието. Най-трудното беше да премина през това въобще.”

През 2015 година, ден след 10-ата им годишнина Бен Афлек и Джeнrфър Гарнър обявиха развода си и се превърнаха в следващия голям обект на внимание на медиите.

Интересът към връзката им не спира и до днес, когато раздялата им вече е стара история, но отношенията им най-сетне започват да се подобряват.

Пред The Hollywood Reporter Дженифър Гарнър говори по темата за развода й, като на въпроса как се е справила в този труден период, тя отговаря: “Първо, не беше най-трудното да премина през развода, когато съм в центъра на вниманието. Най-трудното беше да премина през това въобще. Второ, случи се пред очите на децата ми.”

Сега обаче нещата са се подобрили между нея и бившия й съпруг. Само преди 5 години Гарнър споделя пред Vanity Fair, че е загубила мечтата си да танцува с Бен на сватбите на децата си. Но сега мнението й е различно.

“Когато децата ни се оженят, ние ще танцуваме заедно, знам това сега. Ще танцуваме и ще си прекараме страхотно. Вече не се притеснявам за това”, споделя тя.

Бен Афлек е пиянствал дни наред в дома си