Ето първи снимки от годежа на Меган и Хари!

Часове след като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са се сгодили, двамата се явиха заедно в двореца Кенсингтън за официална фотосесия и разговор с медиите.

Двойката посрещна журналистите в градините на двореца, едно от любимите места на принцеса Даяна. Хари заяви, че се чувства много развълнуван. На въпрос кога е разбрал, че тя е единствената, принцът категорично заяви: “Първият път, когато се срещнахме.”

Меган Маркъл: С Хари сме истински щастливи и влюбени

Разбира се, най-голямо внимание бе обърнато на годежния пръстен на Меган, който Хари сам е изработил. Бижуто се състои от три диаманта – централният камък е от Ботсвана, държава, която заема важно място в сърцето на Хари. Другите два са от брошката на покойната му майка Даяна.

Двойката обяви, че предложението е “било много романтично”, а в първото си официално интервю за ABC, Меган разкри как точно се е случило. “Беше уютна вечер, ние приготвяхме пиле… и това беше невероятна изненада. Беше толкова сладко, естествено и много романтично,” заявява Меган. Хари задал съдбовния въпрос на едно коляно, а Маркъл веднага се съгласила. Двойката заявява, че се е срещнала за първи път през юли 2016 г. “Три-четири седмици след това успях да я убедя да дойде при мен в Ботсвана,” признава Хари.

Вижте първата поява на принц Хари и Меган Маркъл като двойка!

Сватбата на Хари и Меган ще е през пролетта на 2018 г. Маркъл получи благословията на кралица Елизабет II, след като се срещнаха на чаено парти. Двете са се виждали няколко пъти, а Меган признава, че срещите им са били невероятни. “Да я видя през моите очи не само с уважението към монарх, но и чрез любовта, която Хари има към нея като към баба, всичко това беше толкова важно за мен, че като я срещнах, имах дълбоко разбиране и невероятно уважение и бях щастлива, че ще прекарам време с нея… тя е невероятна жена “, каза Мегън.

Вижте снимки на Меган и Хари в галерията!