Принц Хари и Меган Маркъл на чаено парти при Кралицата

Принц Хари най-сетне представи своята приятелка Меган Маркъл на баба си Елизабет II. Двойката е била поканена на чаено парти в Бъкингамския дворец.

Преди почти година Хари издаде указ за неприкосновеността на личния си живот и оттогава кралските помощници са изключително предпазливи, когато коментират личния му живот. Но близки до двойката разкриват, че годежът между двамата не е въпрос на дали ще се случи, а кога. Единственото, което оставало, било одобрението на баба му.

Принц Хари с бъдещата тъща на Игрите на непобедимите

Срещата между актрисата и Кралицата умишлено е била неформална. Отчасти, за да не се притеснява Маркъл, тъй като все още не е свикнала с дворцовите порядки и отчасти, за да могат двете дами да поговорят на спокойствие, без излишна публичност. Чаеното парти се състояло в дневната стая на Елизабет II на първия етаж с изглед към градините на двореца. Тримата прекарали почти час в сладки приказки, наслаждавайки се на селекция от сандвичи, плодове и кифлички.

Вижте първата поява на принц Хари и Меган Маркъл като двойка!

По-рано тази година Меган се срещна и с бащата на Хари и неговата съпруга – принц Чарлз и Камила. Запознати разкриват, че двамата били очаровани от актрисата-активист. Те дори споделили, че Маркъл е “много хубаво и приятно момиче”. Все още обаче не е ясно какво е мнението на кралица Елизабет II.

Снимки: Profimedia