Лили Колинс за „Emily in Paris“, сезон 3

„Emily in Paris“ е на път да се завърне със своя трети сезон. Надяваме се, че най-накрая ще получим някои дългоочаквани отговори на въпросите, превърнали се в основополагащи за всички фенове на сериала.

А ето и няколко такива: Емили Купър и Габриел в крайна сметка ще се съберат ли или пък историята между маркетинговия експерт и Алфи ще продължи във времето? Ще успее ли приятелството между Емили и Камил да преодолее момента на криза или връзката им вече е компроментирана завинаги? И ще остане ли Емили в Париж или ще реши да се премести в Лондон?

Все въпроси, които скоро трябва да намерят своя отговор в „Emily in Paris“, чиито нови епизоди ще бъдат пуснати в стрийминг на Netflix на 21 декември.

Освен че е герой на телевизионния сериал, Лили Колинс отново влиза в обувките на продуцент на шоуто. А по време на скорошно интервю за Vogue, 33-годишната актриса говори за значението на жените в проекта.

„Сериалът ни показва жени от различни поколения, които, макар и да изглеждат различни една от друга, всъщност имат много общи неща“, обясни Колинс, която скоро ще видим в новото шоу на Amazon Prime – “The Accomplice”.

Какво да очакваме от Emily in Paris“, сезон 3?

„Силви стартира ново професионално приключение, а Камил също преживява големи промени“, продължава Лили, имайки предвид героите, изиграни от Филипин Лирой-Бюлио и Разат, в актьорския състав на сериала.

„Всички жени в „Emily in Paris“ изразяват своето мнение. Още от първия епизод ми хареса отношението на Емили към отдадеността, която проявява към работата си. В интервюта няколко пъти ме питаха дали е романтик или работохолик и това ме накара да се запитам: „Защо тя трябва да избира? Защо я определят като работохолик, когато по-просто казано обича това, което прави? И защо активността на работа трябва да й пречи да бъде романтична?“ Тя може да бъде всичко това“, обясни 33-годишната Лили, явно съжаляваща, че същият въпрос никога не е бил задаван на колегите й Лукас Браво и Люсиен Лависконт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Emily In Paris“ ще ни изненада с нови герои

Hero Slider