„Emily In Paris“ ще ни изненада с нови герои

Има толкова много новости около предстоящите сезони на сериали като „Bridgerton“, „The Crown“ и “Emily In Paris”, чиито нови епизоди вдигат толкова много шум. Предупреждаваме ви, че тук ще откриете спойлери.

Ако по отношение на „Bridgerton 3“ наскоро открихме появата на нов герой /известен още като Лейди Тили Арнолд, изиграна от Хана Ню/, а за „The Crown 5“ вече се знае, че смъртта на принцеса Даяна няма да бъде показана, за „Emily In Paris“ току-що стана ясно, че актьорският състав на сериала ще има двама изцяло нови участници.  Това са Пол Форман и Мелия Крейлинг, съответно в ролите на Никола де Леон и София Сидерис.

Какво знаем за новите герои в „Emily in Paris“?

В момента всичко, което знаем е, че Николас е принц, който управлява семейния бизнес. Животът му изглежда безупречен и прекрасен, но зад тази аура на привидно съвършенство се крие съществуване, изпълнено с богатство и лукс, същевременно изпълнено с много натиск и големи очаквания.

Героят, изигран от Форман в сезон три на „Emily in Paris“, ще работи в тясно сътрудничество с Емили. Разбира сем, между двамата може да възникне специална и неочаквана връзка. Възможно ли е връзката между маркетинговия експерт и гаджето й Алфи вече да е в опасност?

Що се отнася до втория герой, който ще се впусне във френското приключение на Емили, София е гръцка художничка. Тя идва в Париж, за да покаже творбите си на Камил. В крайна сметка обаче момичето открива любовта, оставяйки се да бъде завладяна от една особено вълнуваща връзка.

Третият сезон на „Emily in Paris“ ще бъде наличен в стрийминг платформата Netflix в сряда, 21 декември с 10 чисто нови епизода, които обещават да ни накарат да мечтаем. Очакват ни прекрасни аутфити, луксозни локации и неизбежни сантиментални драми, които обичаме толкова много.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първи поглед към трейлъра на „Emily in Paris“, сезон 3

Hero Slider