Емили Ратайковски и Пийт Дейвидсън: Роди ли се нова двойка?

Според американските таблоиди двамата са се запознали преди няколко месеца и искрата е пламнала веднага: „Те толкова много се харесват“. Дали Емили Ратайковски наистина е флиртувала с Брад Пит, както твърдяха клюките през последните месеци? Може би никога няма да разберем…

Сега всички погледи са насочени към новата предполагаема изгора на супермодела: комикът Пийт Дейвидсън. Спекулациите започнаха преди няколко седмици, когато източник се закле, че е виждал звездите заедно, уточнявайки: „Те имат връзка, сигурен съм в това“.

В този момент се отприщи и любопитството на таблоидите, който не закъсняха с намесата си. Според US Weekly Емили и Пийт са се запознали преди няколко месеца в Ню Йорк чрез общи приятели. И веднага е пламнала въпросната искра: „Те са в много ранен етап на връзката си, но много се харесват“.

Пийт „обича интелигентността на Емили“, а тя, от своя страна „обожава неговия хумор“. Той кара Ратайковски да се смее постоянно. И моделът явно много харесва това. Междувременно друг източник на Life & Style разкри: „Емили определено се интересува от Пийт.“

Емили Ратайковски е официално необвързана след развода си със Себастиан Беър-МакКлард

Те бяха женени цели четири години и имат общ син – Силвестър Аполо Беър, роден на 3 август 2021 г. Пийт пък може да се похвали с кратките си любовни истории с красиви и известни жени като Ариана Гранде, Кая Гербер и Ким Кардашиян, разбира се, с която приключиха деветмесечната си връзка през август.

Сега при Пийт изглежда е дошло времето за ново красиво завоевание на име Емили Ратайковски. В очакване на потвърждение или опровержение, социалните мрежи вече са се захванали с новата предполагаема двойка на Холивуд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън отново заедно?

Hero Slider