Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън отново заедно?

Ким Кардашиян току-що навърши 42 години. За да отпразнува важния момент, тя органзиира специално парти за рождения си ден, на което се появиха множество гости: от майка й Крис Дженър до сестрите Кайли Дженър, Клои Кардашиян, Кендал Дженър, Кортни Кардашиян и, разбира се, Травис Скот.

По случай рождения си ден предприемачът на SKIMS бе затрупана с подаръци и огромно количество флорални аранжировки. Една от тях предизвика не малко любопитство сред последователите на звездата от „The Kardashians“.

Във видео, публикувано от Ким в Instagram, 42-годишният моден магнат съсредоточи вниманието ни върху малка част от получените подаръци, сред които композиция от бели рози, придружена от свещ от Жасмин Диптик, която според мнозина е изпратена от Пийт Дейвидсън.

Причината? „Жасмин“ бе прякорът, който комикът даде на Ким по време на първата им среща, позовавайки се на известния скеч на тема „Аладин“, който предизвика и първата целувка между знаменитостите.

Вярно ли е, че Пийт Дейвидсън и Ким Кардашиян се срещат отново?

За момента няма нищо сигурно. Знаем само, че двамата са останали в приятелски отношения и че цветята, заснети от предприемача на KKW Beauty, може би са изпратени от комика.

„Ким и Пийт все още поддържат връзка“, потвърди източник, като също така потвърди, че не липсата на чувства е отдалечило двете звезди, а твърде многото работни ангажименти, както и непрекъснатите нападения на бившия съпруг на Ким – Кание Уест.

„Разстоянието бе тежко и нещата започнаха да избледняват“, сподели друг източник. „Фактът, че Пийт го нямаше толкова дълго, бе труден за тях. Ким е добре и знае, че има много неща за вършене, както и че Пийт също е много зает“, заключи информаторът.

Дали романсът между двамата ще се възроди? Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пийт Дейвидсън е посещавал травматичен терапевт