Джоли получила парализа на лицето след развода

Разводът между Брад и Анджелина се оказа доста по-тежък и за двамата, отколкото предполагахме.

След като Пит разкри, че му е минавало през ума да сложи край на живота си, Джоли е започнала да има проблеми с кръвното и е получила парализа на Бел (увреждане на лицевия нерв, вследствие на който едната половина от лицето й увиснала). Актрисата споделя, че се е справила със здравословните си проблеми, благодарение на акупунктурата.

Анджелина: С Брад ще си останем едно семейство

Тя е категорична, че засега няма да се занимава с кино, а се е отдала на шестте си деца и на здравето си. “Искам просто да направя подходяща закуска и да поддържам дома”, казва звездата в интервю пред Vanity Fair. “От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ. Ставам все по-добра и в трите”, допълва тя и казва, че децата й са всичко за нея. “Докато растях, много се притеснявах за майка си, затова не искам децата ми да се притесняват за мен. Аз съм на мнение, че е важно да плачеш под душа, а не пред тях. Те трябва да знаят, че всичко ще е наред, дори когато ти самата не си сигурна, че ще е така”, споделя е в интервюто Джоли.

Брад Пит проговори: Пиех прекалено много!

Джоли е категорична, че разводът й се е отразил положително в някои аспекти. “Всъщност сега се чувствам повече жена, защото се съобразявам със себе си, слагам семейството си на първо място и обръщам внимание на живота и здравето си. Мисля, че това прави една жена завършена”, казва 42-годишната звезда.

Любовната история на Брад и Анджелина

Джоли за първи път разкрива как е настъпил края на брака й с Брад Пит. “Последните мигове от брака ми бяха най-тежкият период в моя живот”, казва тя. “Нещата се влошиха окончателно към средата на 2016 г. Ние с Брад престанахме да се понасяме и смятам, че това бе най-тежкият и най-страшният период в моя живот. По едно време осъзнахме, че и на двамата ни трябва въздух”, допълва Джоли.