Анджелина: С Брад ще си останем едно семейство

Анджелина Джоли за първи път говори за тежкия развод с Брад Пит, през който преминава в момента. 

“Не искам да говоря много за това, освен да кажа, че е трудно и… Ще преминем през това и се надявам да бъдем по-силно семейство”, заяви през сълзи актрисата по време на интервю пред BBC.

В момента тя е в Камбоджа заедно с децата си по повод представянето на новия й филм “Първо убиха баща ми”.

“Много, много хора преминават през такава ситуация. Цялото ми семейство е имало трудни времена. Вниманието ми е насочено към децата и как да се справим с това. Ние сме и винаги ще бъде семейство. Справям се, опитвам се да намеря начин, който да ни направи някак по-близки и по-силни”, добави Джоли.

Анджелина Джоли и Брад Пит в интимна фотосесия за Vanity Fair

Анджелина подаде молба за развод през септември миналата година. Тя поиска пълно попечителство над децата си, като Пит имаше право да ги вижда само в присъствието на терапевт. Разбира се, той оспори това в съда и накрая успя да се пребори и да ги вижда без надзор.

Актрисата обяснява, че децата се опитват да намерят “нормален ритъм” на живот.
“Бяха няколко трудни месеца”, сподели Джоли. Тя заяви, че вкъщи е пълна лудница и поясни, че освен за децата, се грижи и за две кучета и два хамстера. “Прекрасно е. Когато се събудя, се опитвам да разбера кой ще изведе кучето, кой ще прави палачинки и дали са си измили зъбите”, обясни тя.