Любовната история на Брад и Анджелина

След 12 години заедно, две години брак и шест деца, любовната история на Брад Пит и Анджелина Джоли официално приключи.

Връзката на най-известната холивудска двойка, спечелила си прозвището Бранджелина, започна и завърши с изневяра. Тяхната романтична история води началото си от далечната 2004 г., когато Джоли е самотна майка, а бракът на Пит с Дженифър Анистън върви към провал. И макар че дълго време отричаха да има нещо между тях, двамата най-накрая все пак признаха, че искрите между започнали да прехвърчат още на снимачната площадка на “Господин и госпожа Смит”, където се срещат за пръв път.

По ирония на съдбата, една от версиите за провала на брака им също е свързана с изневяра, отново случила се по време на снимки. Източници посочват, че Брад има афера с френската актриса Марион Котияр, с която заедно работят по “Съюзници”. Това е последната капка в чашата на вече разклатените отношения между него и Анджелина, която в понеделник подаде молба за развод, цитирайки като причина “непреодолими различия”.

Въпреки това, Брад и Анджи ще останат в сърцата на милионите си фенове по целия свят, а любовната им история дълго няма да има конкуренция сред стотиците връзки и раздели в Холивуд. Проследяваме я в галерията! (Снимки: Profimedia)