Джиджи Хадид: Майка ми е виновна да стана модел

Джиджи Хадид е едно от най-актуалните имена в света на модата днес, но истината е, че тя настъпва когато е едва на 2 годинки.

“Виновник” за това е майка й – Йоланда Хадид, която също се изявява като модел. “Тя е изключително амбициозна”, споделя блондинката. Пол Марсиано от Guess се влюбва в малкото русо ангелче и я включва в кампаниите на подлинията на бранда Baby Guess. Джиджи продължава да се снима за марката, докато не идва време за училище.

В Malibu High School нашата главна героиня се влюбва в спортовете – тя става капитан на отбора по волейбол и се занимава с конна езда. Майка й обаче не й позволява да се разконцентрира от крайната цел и връща Джиджи към модата през 2011-а, когато тя в на 16. Тогава красавицата подписва с мечтаната агенция на всички модели IMG Models. Две години по-късно, за да се посвети на кариерата си, Джиджи се мести в Голямата ябълка и недълго след това идва нейното първо ревю за бранда Desigual.

“Дължа всичко на майка си – красотата ми, кариерата ми и маниерите ми. Като бивш модел тя ми дава най-добрите съвети за това, как да се държа зад сцената, колко е важно да съм мила с всички от екипа, колко е важно да запомня имената на хората, с които работя, как да бъда позитивният персонаж на работната площадка. Много съм й благодарна”, споделя Джиджи в интервю.

Красавицата бързо се превръща в любимка на почитателите на модата, не само заради факта, че е толкова красива, а и заради фигурата си. Много от дизайнерите в началото не са сигурни дали да заложат на Джиджи за своите кампании и ревюта, защото тя е една идея по-пухкава от останалите модели с анорексични фигури.

Като истинска суперзвезда Джиджи има и суперзвездно гадже в лицето на Зейн Малик. Екс изпълнителят от One Directiron безспорно е любимец на меломаните, а връзката между двамата кара всички ни да се разтапяме. Без да говорят прекалено много един за друг, Джиджи и Зейн са красноречиви със снимките, които споделят в Instagram. Двамата се събират по-рано тази година и се превръщат в една от най-обсъжданите, обожавани и преследвани звездни двойки.Още за пленителната блондинка четете в декемврийския брой на списание ОК!

Снимки: Profimedia