Джиджи Хадид отново постави хейтърите на място

Това да си един от най-горещите модели в момента си има и своите отрицателни страни. И Джиджи Хадид го знае много добре!

Блондинката отново бе нападната от хейтърите в социалните мрежи. Миналата година тя бе обвинена, че е “твърде дебела”, за да дефилира. Сега отново й се наложи да сложи критиците си на място.

Джиджи с Коуди Симпсън

Тя бе обвинена, че сменя гаджетата си доста често. Това се случи, след като публикува снимка на приятеля си – Зейн Малик, в социалната мрежа Twitter. Под кадъра някой коментира: “Научи се да дефилираш, вместо да налагаш новите си гаджета на всеки две седмици”. Това веднага вбеси модела, която отговори.

Джиджи и Джо Джонас

“Срещала със се с трима мъже за три години. Моята походка винаги може да се подобри, надявам се същото да се отнася за ненужната злоба в сърцето ти”, заяви Джиджи.

До сега блондинката е била в три сериозни връзки. Тя излизаше с австралийския певец Коуди Симпсън в продължение на две години, а с певеца Джо Джонас беше едва за няколко месеца. В момента е с бившия член на момчешката банда One Direction -Зейн Малик.

Джиджи със Зейн Малик

За момента блондинката и последната й половинка изглеждат изключително влюбени. Двамата непрекъснато се обясняват в любов един на друг посредством социалните мрежи и споделят общи кадри. Връзката им започна почти веднага след раздялата на Джиджи с Джо Джонас и това предизвика негодуванието на мнозина.