Джиджи Хадид и Зейн Малик признаха връзката си

Връзката на Джиджи Хадид и Зейн Малик бе истинска изненада за всички.

Двамата започнаха да се срещат почти веднага след раздялата й с Джо Джонас и никой не предполагаше, че ще намери утеха в обятията на лошото момче Зейн, който неведнъж бе забъркван в скандали с различни фенки. Изглежда обаче отношенията между двамата са станали по-сериозни и те са готови да разкрият, че наистина са заедно. „Това между тях е нещо много ново. Засега те просто излизат по срещи, за да видят дали си допадат“, сподели по-рано техен приятел пред списание Us Weekly.

Бившият член на момчешката банда One Direction публикува първата им обща снимка в Instagram, която успя да разтупти сърцата на всички. На кадъра двамата са се прегърнали, допирайки лица един в друг.

22-годишният певец и 20-годишният модел започнаха да излизат миналия месец и бяха засичани неведнъж заедно, но така и не афишираха връзката си официално. Досега!

Малко преди да се събере със Зейн, Джиджи имаше връзка с певеца Джо Джонас, а преди него с Коди Симпсън. От своя страна пък Зейн беше сгоден за певицата Пери Едуардс, позната от британската група Little Mix, с която се раздели чрез съобщение.

Звездите с най-красиви извивки