Бионсе посвети албума си на изневяра на Джей Зи

Бионсе посвети новия си визуален албум – Lemonade, на изневярата на своя съпруг Джей Зи.

За проблеми в отношенията на двойката се говори отдавна, но и двамата до момента не са коментирали това. Преди две години двойката бе пред развод, като дори имаше слухове, че Джей Зи е изневерявал с приятелка на Ким Кардашиян.

Певицата за първи път така директно признава за предателството на дългогодишната си половинка. Въпреки че не споменава пряко името на съпруга си, в клипа, който представя новия албум, Бионсе говори за мъж, който ѝ е изневерил. В целия си албум, тя пее за предателството от най-близкия човек, за болката от това и последвалата прошка.

“Това е последното предупреждение/ Знаеш, че ти давам живот/ Ако правиш глупости отново, ще изгубиш жена си” (This is your final warning / You know I give you life / If you try this shit again you gon’ lose your wife) пее Бионсе в парчето Don’t Hurt Yourself.

Този уикенд бяха пуснати първите демо версии от новия албум на Бионсе. Премиерата на Lemonade беше осъществена чрез филмовия канал HBO, като цялата тава има видео акомпанимент. След телевизионното излъчване, аудио и видео версията на тавата са достъпни за покупка единствено през стрийминг платформата на мъжа й – TIDAL. Все още не е ясно кога точно албумът ще бъде издаден официално.