Джей Зи и Бионсе прибраха близнаците

Младото семейство на Бионсе и Джей Зи ней-сетне отведе бебетата си у дома.

Близнаците, които се появиха на бял свят преди две седмици, бяха оставени под лекарско наблюдение. Очакванията бяха Бионсе да роди в дома си. Там дори тя и съпругът й наредиха да бъде изградено цяло родилно отделение, което им струва един милион долара. Тъй като бебетата се родиха преждевременно, се наложи това да се случи в болница. Вследствие на по-ранната им поява, се получиха малки усложения – жълтеница, заради която малките трябваше да преминат през фототерапия, с помощта на която да се премахнат високите нива на билирубин в кръвта.

Insta моменти: Любовта на Бионсе и Джей Зи в СНИМКИ

Джей Зи и Бионсе отведоха новото попълнение на фамилията в новия си дом в Малибу, чийто месечен наем възлиза на 400 000 долара. Имението, което се разполага на площ от 25 декара, е с изглед към Тихия океан. Според запознати семейството ще прекара там лятото, а междувременно търси постоянен дом в Лос Анджелис.

Появата на бебетата на звездното семейство бе най-дългоочакваното събитие този сезон. До този момент обаче, двойката пази всичко в тайна. И все пак близки до тях разкриха пола на децата, както и техните имена. Двете са кръсетни на родителите си – Шон и Беа.