Бебетата на Бионсе се родили преждевременно

Близнаците на Бионсе и Джей Зи са се появили по-рано от очакваното и затова се наложило певицата да роди в болница, а не у дома, както бе планирано предварително.

Бебетата са недоносени и в момента са под наблюдение в болницата, тъй като имат жълтеница. Болестта е често срещана при преждевременно родени, а близнаците са по-предразположени, тъй като рядко биват износени до термина.

Вижте тук фантастичното ТЯЛО на Бионсе от преди да забременее!

Близнаците ще преминат през фототерапия, с помощта на която да се премахнат високите нива на билирубин в кръвта. Жълтата субстанция се създава, когато старите червени кръвни клетки се заменят с нови. Повишените нива на билирубин предизвикват пожълтяване на кожата и очите на бебето. Нелекуването може да бъде много опасно, но веднъж диагностицирано, обикновено се лекува лесно и успешно.

Певицата и новородените все още се намират в болница в Лос Анджелис. Бебетата се появиха на бял свят миналия понеделник. Куп спекулации се появиха, но двойката мълчеше по въпроса заради усложненията с близнаците.

Тайната на бременната Бионсе за добра форма се крие само в едно упражнение

“Джей Зи и Бионсе станаха родители, но има проблем с бебетата. Лекарите са дали обещание да мълчат, има и подписани декларации за поверителност. Затова и тя е твърдо против да се разкрива новината за раждането им и не е правила изявления досега. Медиците вече я изписаха като здрава, но тя твърдо отказва да се отдели от тях”, разкриват близки до двойката.