Дженифър Лопес за връзката си с Бен Афлек: „Ние сме обединени“

Историята на Дженифър Лопес и Бен Афлек се развива с пълна скорост. След слуховете за дълбока криза, която накара актьора от „Батман“ да бъде далеч от дома си, породени от ужасна кавга със съпругата му, днес спокойствието между Афлек и Лопес изглежда се завръща.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Twin Twin (@rihasapandjloben)

В интервю за Vogue Джей Ло се върна към спомените за сватбата им, както и към решението да вземе фамилията на съпруга си, за който се венча през юли тази година във Вегас и впоследствие органзираха по-пищна церемония в Джорджия на 22 август.

„Хората все още ме наричат Дженифър Лопес“, призна изпълнителката на „Marry Me“, преди да добави, че след брака си с Бен Афлек тя е станала г-жа Афлек, „защото са обединени“.

„Ние сме съпруг и съпруга и се гордея с това, не мисля, че това е проблем“, добави 53-годишната певица, подчертавайки също колко „нетрадиционно и много неромантично“ би било, ако актьорът от „Пърл Харбър“ приеме нейната фамилия.

„Имам пълен контрол над живота и съдбата си и се чувствам овластена като жена и като личност. Фактът, че взех фамилията на Бен, е традиционен и романтичен жест за мен. Аз съм просто такова момиче“, продължи Дженифър, която се събра с Афлек отново през май 2021 г., две десетилетия след първата им връзка, родена на снимачната площадка на филма „Джили“.

Любовта между Дженифър Лопес и Бен Афлек е по-силна от всякога

„Изгубихме се и се намерихме, но винаги съм чувствала, че това между нас е истинска любов“, добавя Джей Ло, която е продължение на 20 години бе далеч от настоящия си съпруг и дори се омъжи за Марк Антъни /от когото има две момчета – Еме и Макс/ , а след това бе във връзка с Алекс Родригес.

„Хората в живота ми знаят, че Бен винаги е бил много специален човек. Когато се намерихме, чувствата от миналото все още бяха много реални и истински за мен“, заключи Джей Ло Афлек, горда от жената, която е, и мъжа, за когото се омъжи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Модна вечер с Дженифър Лопес и Бен Афлек