В криза ли е връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек може би вече е в криза и то малко повече от 1 месец след като певицата от „Marry Me“ и актьорът от „Батман“ отпразнуваха втората си сватба в луксозното имение, собственост на 50-годишния Афлек, намиращо се в Джорджия.

След седмици, в които продължаваме да говорим за възможна дълбока криза между Джей Ло и Бен Афлек, поради непрекъснатите дискусии, които се водят между двамата, актьорът реши да напусне къщата им в Лос Анджелис, в която живее с Дженифър Лопес и децата им.

Тази информация стана ясна благодарение на разказа на източник, според който звездната двойка е в криза, тъй като латино дивата иска да има абсолютен контрол над връзката, както и над съпруга си, който явно не е на същото мнение.

„Те се завърнаха в реалността след медения си месец и ежедневието ги удари наистина тежко“, разкри вътрешният човек, близък до звездите. „Двойката не спира да се кара. Преди сватбата Дженифър се представяше за перфектната и много спокойна жена. Бен бе заслепен от любов, но не осъзнаваше в какви проблеми се забърква“, добави източникът, потвърждавайки, че сватбата на Джей Ло и Бен вече е разклатена.

Предполагаемата криза в звездната връзка е породена и от други фактори

Въпросните събития възникват и поради пристрастеността към пушенето на актьора, който в деня на сватбата им бе обещал на Джей Ло да откаже цигарите завинаги. Подхлъзването на Афлек е разтревожило много латино дивата. И я разбираме напълно. Нормално е да бъде притеснена, че старите навици на съпруга й  могат да се върнат в живота им, създавайки много напрежение в семейството.

Възможно ли е бракът на Бен Афлек и Дженифър Лопес вече да е застрашен или това е просто преходна криза, която е лесно разрешима? Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес и Бен Афлек с втора сватбена церемония