Модна вечер с Дженифър Лопес и Бен Афлек

Седмицата на модата за колекциите пролет/лято 2023 може и да приключи, но някои ревюта все още се провеждат, извън всички норми. В четвъртък, 13-и октомври, Ралф Лорън покани своите последователи в Хънтингтън Гардънс в Пасадена /Калифорния/, за да разкрие новата си колекция. Дефиле, представено като „модно изживяване“ за няколко известни личности.

Една двойка направи забележително пристигане. И, да, това бяха Дженифър Лопес и Бен Афлек. Появата им не е изненадваща, тъй като певицата и актриса често се облича в марката, за да я представя на червения килим. Все пак за пищната си сватба Джей Ло носеше не една, не две, а цели три сватбени рокли на Ralph Lauren.

Дженифър Лопес и Бен Афлек не бяха единствените звездни гости

Силвестър Сталоун и жена му също изглеждаха повече от впечатляващо. В четвъртък вечер на първи ред на модното шоу Бенифър зае мястото си редом до красивата Джесика Частейн.

На събитието присъстваха още и актьорът Крис Пайн, както и Даян Кийтън, Лили Колинс, певецът Джон Леджънд и Минди Калинг.

Както казахме, още една двойка привлече вниманието на фотографите. Това бяха Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин. Дни след като оттеглиха бракоразводната си молба, актьорът и бившият модел изглеждаха повече от прекрасно на първия ред. Две от трите им дъщери бяха с тях, Систин и София /на 24 и 26 г./. Те са и по-големите сестри на Скарлет /20 г./.

Модното шоу на брандът Ralph Lauren се превърна в истински парад на красотата, такъв, какъвто и очаквахме да бъде.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В криза ли е връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Hero Slider