Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?

Започнаха да витаят множество притеснения около Дженифър Лопес, след като през последните часове изпълнителката на „I’m real“ изтри всички снимки с Бен Афлек от профила си в Instagram, преди да изчезне напълно от социалната мрежа.

Акаунтът на Джей Ло в момента няма публикации, а профилната й снимка бе заменена от изцяло черно изображение.

Феновете са разтревожени отново, че това „изтриване на миналото“ може да е причинено от раздяла между знаменитостите.

Възможно ли е Дженифър Лопес и Бен Афлек да са разделени отново?

Това ли е наистина причината, която може да е накарала Лопес да изтрие емисията си в Instagram? Малко вероятно, особено като се има предивд, че по-рано тази седмица изпълнителката публикува видео в TikTok, в което се появи заедно със съпруга си повече от щастлива.

„Момчета, направих го, намерих човека, който ме прави по-щастлива от всякога“, това е фразата на фоновата песен, докато Дженифър Лопес се появява до Бен Афлек, очевидно повече от сияеща от любов.

Добре, но ако проблемът не е връзката между двамата, защо тогава 53- годишната поп звезда скри миналото си в социалните мрежи? Както съобщават множество източници, актрисата от „Marry Me“ е готова да обяви изцяло нов проект, използвайки трика за изтриване на публикациите, точно както направиха и други нейни колеги по повод стартирането на новите им филмови и музикални проекти.

Може ли певицата да обяви нещо голямо в следващите няколко часа? Твърде е вероятно. Междувременно сред новите проекти, който ще ни представят Дженифър Лопес като главна героиня през 2023 г., вече има два изцяло нови филма, които са планирани: романтичната комедия „Експлозивна сватба“ и трилърът на Netflix – “Майката”.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес за връзката си с Бен Афлек: „Ние сме обединени“