Първият TikTok на Бенифър

Те си обещаха да не допускат отново същите грешки, да превърнат неприкосновеността на личния си живот в мото на подновената си връзка и да избягват медийното влияние на всяка цена.

Дженифър Лопес и Бен Афлек спазват обещанието си ръка за ръка, като общи снимки в социалните мрежи практически липсват, да не говорим за видеоклипове. Ето защо първият TikTok клип на семейство Бенифър се превърна в истински хит.

@jlo🍁🦃♥️

♬ original sound – martha.read

Прегърнати и усмихнати в няколко секундното видео, публикувано в TikTok и повторно споделено в акаунта на Джей Ло в Instagram, бяха достатъчни, за да изпратят феновете на двойката във възторг.

Най-вероятно на борда на частен самолет, Дженифър и Бен се забавляват с тенденциите в социалната мрежа, слагайки всички таблоиди на мястото им.

Четвъртък ще бъде първият им Ден на благодарността като съпруг и съпруга и те имат няколко причини да „бъдат благодарни“ за тази 2022 г., която съвсем скоро ще приключи. Двете им сватби, първата през юли в Лас Вегас, втората на следващия месец в Джорджия, доказват, че съдбата е истински благосклонна към тях.

Коментарите за първия TikTok на Бенифър са концентрат от романтика

Звездната двойка получи огромна доза сърца, комплименти, поздравления и съобщения от онези, които се надяват да останат заедно щастливи завинаги.

Разбираме феновете, все пак чакаха толкова време, за да видят любимците си заедно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес за връзката си с Бен Афлек: „Ние сме обединени“