Ще се съберат ли Дженифър Анистън и Джъстин Теру?

Когато сложиха край на връзката си през 2018 г. след две години и половина брак, Дженифър Анистън и Джъстин Теру не превърнаха ситуацията в трагедия. Тя вече бе преживяла развода с Брад Пит, който я напусна заради Анджелина Джоли по и без това твърде драматичен начин. Тогава звездата от „Приятели“ бе свалила солидната си броня, за да се справи с болката след раздялата.

Е, очевидно при развода й с Джъстин Теру ситуацията не е точно такава. Той, също толкова зрял, бе споделил в интервю, че „харесва ни или не, се разделихме чисто приятелски. Не можем да бъдем заедно, но се обичаме и дори да не говорим всеки ден, си пишем, понякога дори се чуваме. Винаги сме в контакт.“

Връзката между Дженифър Анистън и Джъстин Теру никога не е била прекъсвана

А сега имаме съмнения, че дори може да се възроди. Поне според това, което ни показват снимките, изпратени до Daily Mail от фен, увековечил Рейчъл от „Приятели“ и бившия й съпруг на обща вечеря в Ню Йорк.

Трябва да отбележим, че с тях е имало и други хора, включително колегите Джейсън Бейтман и Джон Хам, който с Дженифър Анистън снима „Morning Show“. Но като че ли през последните месеци, според запознати източници, вечерите и срещите между тях се увеличават.

В края на краищата в момента и двамата са необвързани. Всъщност самата актриса, която след последния си развод заяви, че иска да се „наслади на самотата“, преди няколко месеца сподели, че е готова да се върне в нормалния път и да излезе отново с някого: „Винаги съм била в двойка, откакто бях на 20, беше хубаво и полезно да отделя малко време за себе си“, заяви тя в подкаста „Обяд с Брус“ преди няколко месеца.

„Но сега съм готова да се върна в играта, дори ако с ограниченията поради пандемията не е толкова лесно да се срещнеш с някого.“ А на въпроса на водещия, който и напомни, че съществуват приложения за запознанства, Джен отговори рязко : „Не, не са за мен. Аз съм старомодно момиче.“

И така, в този недостинг на невиртуални връзки, какъв по-добър вариант от бившия, който никога не е напускал живота й и към когото е привързана. В крайна сметка това е познат, доверен човек, който една ли ще я изненада неприятно.

Надяваме се любовта между Дженифър Анистън и Джъстин Теру отново да пламне по-силна от всякога.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Косата на Дженифър Анистън в три стъпки