Косата на Дженифър Анистън в три стъпки

Дженифър Анистън има най-блестящата коса, но същевременно с това визията й е толкова непретенциозна. Винаги сме искали този ефект. Истината е, че от времето, в което актрисата участва в „Приятели“, до нея е фризьорът на знаменитости Крис Макмилан.

Той е този, който създава емблематичната прическа „The Rachel“ и всички други визии на звездата оттогава. Сега Макмилан ни разкрива трите лесни стъпки, които предприема, за да постигне звездната визия на Анистън.

Искаме ли косата на Дженифър Анистън? Време е да си водим бележки

Стъпка 1: Разделяне на дължините

„Веднага след измиване на косата с шампоан и подсушаването й с кърпа, взимам кичур и половина, започвайки от тила, и продължавам със стилизирането“, споделя Макмилън. Фризьорът не нанася никакъв продукт върху косата, за да се увери, че ще остане влажна по време на процеса, като дори я навлажнява отново, ако е необходимо, с помощта на спрей с вода.

Стъпка 2: Използвайте четка

Избирайки кръгла четка с естествен косъм, която „винаги дава добри резултати“, неговият съвет е да използваме обикновен накрайник за сешоар и да го плъзнем по ствола на косата за елегантен завършек.

Стъпка 3: Погрижете се за косата от корена

„Тайната е да повдигнете и изсушите корените“, добавя той. Това, от своя страна, обяснява защо косата на Дженифър Анистън винаги е естествено обемиста. Не твърде много, но достатъчно, за да изглежда „уау“.

За да разкрие тайната на съвършената коса, Макмилан публикува черно-бяла снимка на умихнатата звезда, седнала на фотьойла във фризьорския си салон. „Обичам хубавия стил“, написа фризьорът. И така, Крис сподели информацията, която всички толкова чакахме.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Салатата, която Дженифър Анистън избира в продължение на 10 години