Звезди : Горещи новини07 ОКТОМВРИ 2022

Ще се съберат ли Дженифър Анистън и Джъстин Теру?

Актрисата и бившият и съпруг бяха снимани заедно на вечеря в ресторант в Ню Йорк цели четири години след раздялата им. Години, през които сякаш никога не са се разделяли.

Когато сложиха край на връзката си през 2018 г. след две години и половина брак, Дженифър Анистън и Джъстин Теру не превърнаха ситуацията в трагедия. Тя вече бе преживяла развода с Брад Пит, който я напусна заради Анджелина Джоли по и без това твърде драматичен начин. Тогава звездата от „Приятели“ бе свалила солидната си броня, за да се справи с болката след раздялата.

Когато сложиха край на връзката си през 2018 г. след две години и половина брак, Дженифър Анистън и Джъстин Теру не превърнаха ситуацията в трагедия.

Е, очевидно при развода й с Джъстин Теру ситуацията не е точно такава. Той, също толкова зрял, бе споделил в интервю, че „харесва ни или не, се разделихме чисто приятелски. Не можем да бъдем заедно, но се обичаме и дори да не говорим всеки ден, си пишем, понякога дори се чуваме. Винаги сме в контакт.“

Връзката между Дженифър Анистън и Джъстин Теру никога не е била прекъсвана

А сега имаме съмнения, че дори може да се възроди. Поне според това, което ни показват снимките, изпратени до Daily Mail от фен, увековечил Рейчъл от „Приятели“ и бившия й съпруг на обща вечеря в Ню Йорк.

Връзката между Дженифър Анистън и Джъстин Теру никога не е била прекъсвана

Трябва да отбележим, че с тях е имало и други хора, включително колегите Джейсън Бейтман и Джон Хам, който с Дженифър Анистън снима „Morning Show“. Но като че ли през последните месеци, според запознати източници, вечерите и срещите между тях се увеличават.

В края на краищата в момента и двамата са необвързани. Всъщност самата актриса, която след последния си развод заяви, че иска да се „наслади на самотата“, преди няколко месеца сподели, че е готова да се върне в нормалния път и да излезе отново с някого: „Винаги съм била в двойка, откакто бях на 20, беше хубаво и полезно да отделя малко време за себе си“, заяви тя в подкаста „Обяд с Брус“ преди няколко месеца.

„Винаги съм била в двойка, откакто бях на 20, беше хубаво и полезно да отделя малко време за себе си“, заяви тя в подкаста „Обяд с Брус“ преди няколко месеца.

„Но сега съм готова да се върна в играта, дори ако с ограниченията поради пандемията не е толкова лесно да се срещнеш с някого.“ А на въпроса на водещия, който и напомни, че съществуват приложения за запознанства, Джен отговори рязко : „Не, не са за мен. Аз съм старомодно момиче.“

Аз съм старомодно момиче

И така, в този недостинг на невиртуални връзки, какъв по-добър вариант от бившия, който никога не е напускал живота й и към когото е привързана. В крайна сметка това е познат, доверен човек, който една ли ще я изненада неприятно.

Надяваме се любовта между Дженифър Анистън и Джъстин Теру отново да пламне по-силна от всякога.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Косата на Дженифър Анистън в три стъпки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Måneskin не спечелиха Грами
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Måneskin не спечелиха Грами

Наградата в категорията „Нов артист“ отиде при джаз певицата Самара Джой.

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги

От три години групата има новa певица – младата J. Rey Soul. Защо обаче напусна Фърги?

Тейлър Лаутнър не е простил на Кание Уест за обидата му срещу Тейлър Суифт
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Тейлър Лаутнър не е простил на Кание Уест за обидата му срещу Тейлър Суифт

Актьорът все още е измъчван от онези моменти на сцената на VMAs на MTV през 2009 г.

Кейт Мидълтън сподели сладка снимка от детството си
Горещи новини06 ФЕВРУАРИ 2023

Кейт Мидълтън сподели сладка снимка от детството си

Принцесата на Уелс ни зарадва с чаровна снимка в Instagram.