Дуейн Джонсън се ожени за втори път

Актьорът и дългогодишната му партньорка Лорън Хашиян решиха да отпразнуват любовта си след повече от 12 години заедно.

Дуейн Джонсън и Лорън се венчаха в Хавай вчера с романтична церемония по залез слънце. И двамата бяха облечени в бяло и спазиха традициите на острова.

Двамата години наред са заедно и се превърнаха в една от най-любимите двойки в Холивуд. Историята им започва още през 2006, когато Дуейн още е бил женен за предишната си съпруга, Дани Гарсия. Година по-късно се развежда с нея, за да започне връзката си с Лорън.

Скалата заслужи респекта на всички ни с това, че е успял да запази връзката с Дани възможно най-стабилна. Всъщност след раздялата той я е направил негов мениджър, за да може все пак да прекарват време заедно и да знае, че тя винаги ще е финансово стабилна. Разбира се, до една степен това решение е било взето и в името на детето им Симон, която днес е на 18 години.

Дуейн Джонсън е най-сексапилният мъж на планетата

С Лорън пък Дуейн си има две дъщери – Жасмин и Тиана. Точно заради раждането на децата му и той избра да приключи кариерата си като кечист и се съсредоточи върху актьорството. Днес той е избиран за най-сексапилния мъж на земята от няколко различни издания и е един от най-разпознаваемите личности в кино индустрията.

Непоклатимото търпение на Скалата