Непоклатимото търпение на Скалата

Дуейн Джонсън е баща на три момичета и определено е за пример!

В профила си в Instagram, Дуейн Джносън, по-известен с прякора Скалата, споделя снимки с 2-годишната си дъщеря, които събират хиляди лайкове, а посланията им могат да разтопят сърцето на всяка жена. 

Скалата отново ще става баща

Бившият кечист е горд баща на три деца, при това все момичета: Симон (17), Жасмин (2) и родената преди 7 месеца Тиана. Най-интересни и забавни обаче са снимките, които Скалата споделя с малката Жасмин, на чиито прищявки актьорът не може да откаже. 

От лакиране на нокти (както с маркер, така и с лак за нокти), през събуждане рано сутрин със скоци в леглото, чак до хранене с кроасан, когато Скалата е на диета – това са само част от десетките щури неща на дъщеря му, на които актьорът няма сърце да откаже. 

Всяка снимка е придружена с цитат от разговор по между им в който малката Жасмин го убеджава колко важно е да лакира ръцете или да боядиса лицето му преди да излезе на работа. 

Скалата сам признава, че не иска да й отказва, защото осъзнава колко бързо ще отлетят тези мигове в които тя го търси и има нужда от него:  “Колкото и да съм уморен, знам, че ще дойде време когато да скочи в обятията ми ще е последното нещо, което ще иска да направи – затова винаги ще улавям тези моменти“.

Още забавни снимки на Скалата и дъщеря му ще откриете в галерията. 

Fashion Gallery