Бруклин и Никола Пелц Бекъм с нови сватбени снимки

Шест месеца изминаха от сватбения им ден, а Бруклин и Никола, по-влюбени от всякога, са толкова щастливи от предприетата стъпка, че искаха да отпразнуват този момент, публикувайки снимки от най-важния миг в живота си.

„Шест месеца с най-добрия ми приятел. Не бих избрал да прекарам живота си с някой друг на този свят. Ще те обичам завинаги, ти си единствената любов в живота ми“, това е романтичният надпис към снимката, публикувана от Бруклин. На нея виждаме увековечен момента, в който двамата си изричат заветното „Да“ пред равина. Припомняме ви, че Никола и Бруклин се венчаха с еврейски обред.

Освен реакциите на последователите, синът на Дейвид и Виктория Бекъм събра и цялата публична любов. Неговата вече законна съпруга също сподели публикация в профила си с надписа „Обичам те толкова много, скъпи“. Никола отпразнува шестте месеца брак с други непубликувани кадри.

„Съпругата ти от шест месеца и завинаги. Обичам те“, написа моделът под двете черно-бели изображения. Сред коментарите на известните последователи присъства този на Парис Хилтън, която сподели две емотикони със сърца, вместо очи. Но това, което всъщност прави впечатление, е липсата на харесвания от Виктория и Дейвид Бекъм, дори няколко часа след публикуването на поста.

Върнаха ли Бруклин и Никола Пелц Бекъм мира в семейството?

Все пак изглежда, че след изненадващата поява на Бруклин и неговата дама на първия ред на модното ревю на Виктория в Париж, мирът се е върнал. Но дали всъщност е така? Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Никола Пелц не избра булчинска рокля на Виктория Бекъм?