Защо Никола Пелц не избра булчинска рокля на Виктория Бекъм?

Изглежда, че прекрасното събитие се превърна в нещо като ябълка на раздора. Определено се създаде известно напрежение между две много важни жени – майка и снаха, които до скоро бяха изключително близки.

Виктория Бекъм, майката на младоженеца и утвърден дизайнер със собствена марка, би предпочела Никола да носи нейно творение за сватбения си ден, но уви. Това не се случи. Какво ли е накарало Пелц да се спре на друг модел булчинска рокля? Нека се насочим към фактите.

Бруклин и Никола се венчаха на 9 април в имението на нейното семейство в Палм Бийч. Красавицата бе придружена до олтара от баща си Нелсън, сред цветята и усмивките на множеството поканени ВИП персони. Бялата рокля бе вталена, с квадратно деколте и много дълъг воал от френска дантела, в комбинация от подходящи нежни ръкавици.

Любопитно тук е, че майката на булката, бившият модел Клаудия Хефнър, е помолила екипа на Valentino да пришие няколко думи към долната част на роклята, за да предпази дъщеря си от зли очи.

По време на церемонията и партито, Никола се преоблича четири пъти, като нито един не включва тоалет от Виктория Бекъм. Пелц обяви годежа си с рокля от любимата свекърва, но всичко приключи до там.

Бруклин ще се опита да потуши напрежението между Никола Пелц и Виктория Бекъм

Факт е, че сега между Никола и Виктория има известни разногласия, но Бруклин ще се опита да намали максимално напрежението между двете му любими жени. Всеки държи на добрите отношения в семейството. И всъщност дори Виктория се отнася с елегантност и финес към необичайната обстановка. Самата тя сподели корицата на Variety и коментира: „Изглеждаш добре, Бруклин!“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктория Бекъм и Никола Пелц в студена война

Hero Slider