Брадли и Ирина имат момиченце

След като стана ясно, че Брадли Купър и Ирина Шейк са станали родители, близки до двойката разкриха, че си имат момиченце.

Двойката се е сдобила с бебето преди две седмици, но и до днес държи новината в тайна. Запознати обаче разкриват, че са кръстили новородената си дъщеричка Леа де Сейн Шейк Купър.

“И двамата са много развълнувани и се чувстват благословени”, разкрива източник пред E! News. Той допълва, че двойката е по-влюбена от всякога и всички слухове за раздяла, които имаше в публичното пространство преди време, са лъжи. Звездите дори вече обмисляли и кога ще се сдобият с второ дете.

Вижте още: Ирина Шейк и Брадли Купър са сгодени!

“Брадли и Ирина се обичат толкова много, че това няма да бъде единственото им дете. И двете им семейства са много щастливи и определено мислят за още деца”, добавя информаторът.

42-годишният актьор и моделът започват да се срещат през 2015 година. Двамата никога не са афиширали любовта си и се въздържаха от коментари относно връзката си. Преди двамата да се влюбят Брадли излизаше с модела Суки Уотърхаус, а Ирина с футболиста Кристиано Роналдо.

Снимки: Profimedia