Брадли Купър и Ирина Шейк станаха родители!

Сексапилният модел Ирина Шейк и половинката й, холивудската звезда Брадли Купър, са станали родители, съобщиха медиите зад Океана. 

Според таблоидите руската изкусителка е родила преди две седмици, но тъй като и двамата с Брадли държат на неприкосновеността на личния си живот, новината става ясна едва сега. Все още не се знаят никакви подробности относно пола на бебето и неговото име.


Купър и Шейк така и не потвърдиха официално, че чакат бебе. Щастливата вест стана публично достояние, след като Ирина дефилира на шоуто на Victoria’s Secret. Облечена в оскъдно бельо, тя нямаше как да скрие нарастващото си коремче.


В края на годината пък стана ясно, че Брадли е предложил брак на красавицата. Папараци уловиха Шейк на разходка в Лос Анджелис, а на ръката й блестеше пръстен с голям изумруден камък.

Ирина (31) и Брадли (42) са заедно от пролетта на 2015-та година. Малко преди да се влюбят, и двамата скъсаха с дългогодишните си половинки. Ирина преживя болезнена раздяла с Кристиано Роналдо, който така и не й предложи брак, а Брадли скъса с модела Суки Уотърхаус.

Още: Упражненията на Ирина Шейк за перфектно тяло