Ирина Шейк и Брадли Купър са сгодени!

Няколко седмици след като стана ясно, че руският модел Ирина Шейк очаква своето първо дете от половинката си Брадли Купър, медиите в САЩ гръмнаха с новината, че двамата са сгодени. 

Това се случи след като Шейк беше забелязана на разходка в Лос Анджелис, а на ръката й блестеше пръстен с голям изумруден камък. Ден по-рано, 30-годишната Шейк се отдаде на шопинг в компанията на майката на Брадли, като старателно прикриваше нарастващото си коремче с широки дрехи.

Междувременно стана ясно, че Брадли и Ирина вече знаят пола на детето си, което трябва да се роди идния май. Двойката обаче не коментира темата за бебето и дори не е потвърдила официално щастливата новина. Феновете на модела на Sports Illustrated и актьора разбраха, че те очакват дете, когато Шейк дефилира на шоуто на Victoria’s Secret, а двата тоалета бяха създадени така, че да прикрият коремчето й. 

Ирина (30) и Брадли (41) са заедно от пролетта на 2015-та година. Малко преди да се влюбят, и двамата скъсаха с дългогодишните си половинки. Ирина преживя болезнена раздяла с Кристиано Роналдо, който така и не й предложи брак, а Брадли скъса с модела Суки Уотърхаус.