Брад Пит се подлага на детектор на лъжата

Брад Пит е готов да се подложи на детектора на лъжата, за да докаже на Анджелина Джоли, че не е имал афера с Марион Котияр.

Запознати разкриват, че актьорът отправил предложението към съпругата си, за да я убеди да се откаже от развода, но тя категорично отказала. Джоли била категорична, че иска да сложи край на този брак и да получи пълно попечителство над шестте им деца.

Актьорът е съкрушен от това нейно решение. Той за последно е видял децата си миналия понеделник, когато Джоли подаде молбата за развод и веднага след това се изнесе под наем в друго имение. “Блокирала е номерата на Брад и не му дава и минимален достъп до децата им, дори да се чуят по телефона”, казват близки до актьора.

Той дори ще пропусне довечера премиерата на филма с негово участие Voyage Of Time. Представители на Пит заявяват, че той в момента се е фокусирал над семейството си и то е най-важното за него.

Звездата от “Бандата на Oушън” дори се надява да получи подкрепа по въпроса с децата от своя тъст – холивудската легенда Джон Войт.

Анджелина подаде бракоразводните документи, в които посочва като причина за раздялата тривиалното “непреодолими различия”. По-късно излезе информация, че Джоли иска развод заради изневяра, а за любовница бе нарочена Марион Котияр. Друга версия е, че Брад е посегнал на най-голямото дете на двойката – Мадокс, което защитил актрисата при скандал с актьора. В момента се води разследване по случая.